Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Fra praksisplass til lærling hos Wemade

Møt Martin og Noah!

Ved å bli lærebedrift sikrer du bedriftens og bransjens fremtidige kompetansebehov

Vi i We Made er så stolt av vår lærling Martin, som har vært hos oss snart ett år. Han har tatt utfordringene på strak arm, jobbet hardt og har allerede vist seg som en kjemperessurs på flere områder.

I tillegg er han en trivelig kollega som bidrar hver dag til god stemning. Vi tar vårt ansvar alvorlig, og det er viktig for oss å gi Martin en god utdannelse her hos oss, mot fagprøven som venter.

I tillegg til Martin er vi så heldig å ha besøk av Noah hver torsdag. Han har også lært fort, og er en viktig bidragsyter hver torsdag. Fra August blir Noah lærling på fulltid hos oss, noe vi gleder oss til!

Vi vil oppfordre flere bedrifter til å vurdere lærling.

Bli kjent med Martin og Noah!

Martin:
"Jeg er en 18 år gammel lærling som fyller 19 i November. Jeg bor på Øreåsen og trives godt der. Når jeg ikke er på jobb bruker jeg mesteparten av tiden min på helsestudio og være online med vennene mine."

Noah:
"Jeg heter Noah Holmvik, er 17 år og går IT-linjen på Kirkeparken VGS i Moss. Jeg er fra Moss og har bodd her hele livet mitt. Jeg liker å trene har nylig startet opp 2 nettbutikker som jeg holder på med på fritiden."
Martin:
"Hos Wemade er jeg lærling innen utvikling og jobber aktivt på prosjekter med ulike rammeverk, som inkluderer Webflow, WordPress, Vue og Quasar."

Noah:
"Her i Wemade har jeg hatt "praksis i bedrift" hver torsdag i rundt et halvt år. Til høsten starter jeg som lærling her i Wemade, og ser frem til det. Hittil har jeg jobbet mye med nettsider og webdesign."
Martin:
"Å arbeide her er en fantastisk opplevelse! Jeg ser frem til hver dag på kontoret og gleder meg over å møte mine fantastiske kolleger."

Noah:
"Jeg er veldig fornøyd med å jobbe her. Wemade byr på veldig hyggelige medarbeidere, godt arbeidsmiljø og fine lokaler."
Martin:
"Når det gjelder fremtidsønsker, sikter jeg mot å bli senior utvikler som arbeider med mer kompleks utvikling, som for eksempel innenfor pointer."

Noah:
"Jeg interesserer meg mest innenfor utvikling og IT-løsninger for øyeblikket, og ønsker derfor å jobbe med dette i fremtiden."

For å bli godkjent som lærebedrift må dere ha relevante arbeidsoppgaver som oppfyller målene i læreplanen for lærlingen. Dere må i tillegg ha en faglig leder som ivaretar opplæringsansvaret i samsvar med opplæringsloven. Når bedriften er godkjent mottar dere en skriftlig bekreftelse og et godkjenningsbevis.

Ta kontakt med et opplæringskontor eller fagopplæringsenheten i fylkeskommunen for informasjon om godkjenning.

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)