Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Oppgrader til Vue Storefront 2

Programvare må holdes oppdatert for å ikke skape for mye feil, sikkerhetshull, samt opprettholde forventet ytelse. Vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere til Vue Storefront 2.

Hvorfor burde/må man oppgradere programvare

Programvareoppdateringer inneholder ofte rettelser for kjente sårbarheter, sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner som kan forbedre ytelsen og funksjonaliteten til programvaren din.

Ved å ikke oppdatere programvaren din kan du utsette systemet ditt for sikkerhetstrusler, feil og bugs som kan føre til tap av data, tap av produktivitet og tap av penger.

Oppdatering av programvare kan også sikre at programvaren din er kompatibel med de nyeste versjonene av operativsystemet og andre programvarekomponenter, og dermed gi deg en stabil og feilfri arbeidsflyt.

Hvorfor oppgradere til Vue Storefront 2

Det er flere grunner til å oppgradere til Vue Storefront 2:

 1. Ytelse: Vue Storefront 2 har blitt utviklet for å gi raskere og mer responsiv ytelse enn sin forgjenger, med bedre hastighet på sidelasting og en mer sømløs kundereise.
 2. Skalerbarhet: Vue Storefront 2 har blitt optimalisert for å være mer skalerbar, og kan håndtere større datamengder og flere brukere uten å gå på bekostning av ytelsen.
 3. Tilpasningsdyktighet: Vue Storefront 2 har en mer fleksibel og tilpasningsdyktig arkitektur, slik at det er enklere å tilpasse og utvide plattformen etter behov.
 4. Sikkerhet: Vue Storefront 2 kommer med forbedret sikkerhet, og inneholder funksjoner som økt beskyttelse mot Cross-Site Scripting (XSS) og andre angrep.
 5. Bedre brukeropplevelse: Vue Storefront 2 gir en forbedret brukeropplevelse med mer intuitiv navigasjon, raskere lasting av sider og bedre responsivitet på mobil.
 6. Ny funksjonalitet: Vue Storefront 2 kommer med en rekke nye funksjoner og forbedringer som kan øke verdien av e-handelssiden din, inkludert bedre støtte for betalingsgatewayer og mer effektiv håndtering av produktvariasjoner og priser.

Kort sagt, å oppgradere til Vue Storefront 2 kan gi en betydelig forbedring i ytelse, skalerbarhet og brukeropplevelse, samt gi tilgang til nye funksjoner og bedre sikkerhet.

Beskrivelse av oppgraderingen 

Oppgradering til Vue Storefront 2 kan være en omfattende prosess, avhengig av omfanget av tilpasningene som er gjort i den eksisterende versjonen av din e-handelsside. Her er noen generelle trinn for å oppgradere til Vue Storefront 2:

 1. Forberedelse: Før du starter oppgraderingsprosessen, må du sørge for at du har en sikkerhetskopi av din eksisterende e-handelsside og alle dens data. Du bør også sjekke at systemkravene for Vue Storefront 2 er oppfylt, og at eventuelle tredjeparts integrasjoner er kompatible med den nye versjonen.
 2. Installasjon: Installer Vue Storefront 2 ved å følge instruksjonene i dokumentasjonen. Dette kan innebære å sette opp en ny installasjon av Vue Storefront 2 og migrere data fra den eksisterende installasjonen, eller å oppgradere den eksisterende installasjonen til den nyeste versjonen.
 3. Tilpasning: Hvis du har gjort tilpasninger i den eksisterende versjonen av din e-handelsside, må du oppdatere disse tilpasningene for å være kompatible med Vue Storefront 2. Dette kan inkludere endringer i koden eller bruk av nye plugins og moduler.
 4. Testing: Test e-handelssiden grundig etter oppgraderingen for å sikre at alt fungerer som det skal, inkludert funksjonalitet, ytelse og sikkerhet.
 5. Lansering: Når du har fullført testingen og er sikker på at alt fungerer som det skal, kan du lansere den oppgraderte e-handelssiden din.

Det er viktig å merke seg at oppgradering til Vue Storefront 2 kan være en kompleks prosess, og det kan være lurt å søke hjelp fra erfarne utviklere eller konsulenter som har erfaring med Vue Storefront og oppgraderinger.

Opplæring etter oppgradering 

Vi anbefaler på det sterkeste at kunde investerer i 1 dag opplæring når man oppgraderer Vue Storefront. Spesielt pga den nye page builder som Vue Storefront 2 leveres med. 

Prisen for oppgradering av Vue Storefront 30.000,-

Ønsker du en eksakt pris på din oppgradering så tar du kontakt med oss på skjema under

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Eivind Nilsen

Spørsmål om Vue Storefront eller oppgradering av systemer? Da kan Eivind hjelpe deg.

Eivind

Kommersiell leder og rådgiver / Partner