Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Vi er professional Webflow partner!

Vi er stolt av å endelig kunne kalle oss offisielle Webflow eksperter!

Hurra! We Made har blitt en Webflow Professional Partner! 🎉  

Vi er stolt og glad over å få denne æren. Et partnerskap er tross alt ikke noe som deles ut, men noe som kun blir gitt til dem som viser høyt nivå av kompetanse og ferdigheter med plattformen.

Hva er Webflow?

Webflow er en utviklingsplattform som muliggjør det å utvikle nettsider av høy kvalitet i et visuelt brukergrensesnitt. Med denne plattformen kan vi bygge fantastiske nettsider uten å måtte bekymre oss for kode eller servere. 

Webflow skiller seg ut fra andre såkalte no-code verktøy ved at den har en høyere terskel for å bygge gode nettsider. Man bør kunne HTML og CSS for å få mest ut av plattformen. Til gjengjeld får man langt mye større frihet både teknisk og kreativt med Webflow sammenlignet med konkurrenter slik som Wix og Squarespace. Det gir igjen fordeler for deg som kunde og redaktør på grunn av den genialt enkle publiseringsløsningen.

Hvorfor bruker vi Webflow?

Etter vår mening så er Webflow er en revolusjon innen nettsideutvikling og i no-code verden. Vi ser på plattformen som en bro mellom design og utvikling. Ikke bare er det er utrolig effektivt å utvikle nettsider med løsningen, men plattformen tilbyr også et publiseringssystem som gjør det meget enkelt for kundene våre å legge til, redigere og vedlikeholde innhold på nettsiden selv. 

Med Webflow har vi de aller fleste mulighetene og verktøyene til rådighet som ved tradisjonell utvikling, men i et system og brukergrensesnitt som er en fryd å bruke, både for vi som utvikler siden og for våre kunder.

Fordelene for deg som kunde

Med Webflow Editor kan kunder på en meget visuell og brukervennlig måte, gjøre endringer eller lage nytt innhold til nettsiden selv. Det er så enkelt at en inne på selve siden kan klikke seg inn på et element for å endre på tekst, bilder, navigasjon, video eller annet type innhold. Å redigere nettsiden blir effektivt å gøy, det er nesten som å sitte å redigere et word-dokument!

For å legge til nytt innhold benyttes den redaktør-fanen som heter “Collections”, det vil si samlinger av forskjellige innholdstyper på nettsiden. Typisk sett kan dette være en blogg, ansatte, tjenester eller dokumenter. Tidlig i prosessen bestemmer vi sammen med kunden hvilket innhold på siden som skal være dynamisk for kunden å ha full kontroll på selv med Webflow Editor. På den måten kan kundene våre gjøre alle endringer de ønsker selv på siden, uten å måtte inkludere utviklere.

Andre ting vi digger om Webflow

  • Effektiv utvikling. Vi kan fokusere på design, brukeropplevelse og branding når vi leverer nettsider med Webflow.
  • Overlegen fart og ytelse. Hosting skjer med Amazon sine servere og CDN blir levert av Fastly.
  • Alle nettsider blir levert med SSL-sertifikat uten ekstra kostnad
  • Automatiske systemoppdateringer og backups av nettsiden
  • Mulighet til å skape avansert funksjonalitet med integrasjoner og ved å skrive egen kode, som også er en mulighet med plattformen.
  • Webflow skaper en ren og semantisk kode, som også kan eksporteres ved behov
  • Ypperlig plattform for spennende animasjoner og interaksjoner - med Webflow gjør vi nettsiden enda mer levende og brukervennlig
  • Avansert SEO kontroll
  • En kan også lage enkle nettbutikker med Webflow

Som Webflow-eksperter har vi dyp kjennskap til hvordan plattformen brukes og dens muligheter. Webflow får stadig flere muligheter og vil ikke dekke alle behov for kompliserte løsninger, men systemet er perfekt til nettsider som har fokus på innhold, markedsføring og branding. 

Her er eksempel på noen nettsider vi har bygget i Webflow

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)