Chat with us, powered by LiveChat

Våre tjenester.
Din verktøykasse.

Vår lidenskap er å få de kreative og rasjonelle sidene av hjernen til å fungere sammen. Ved å ta i bruk et bredt felt av fagområder, lager vi tilpassede og brukervennlige verktøy som du trenger for å utføre dine arbeidsoppgaver på et blunk.

Product Information Management (PIM)

PIM (Product Information Management System) gjør nøyaktig hva navnet tilsier - Administrerer produktinformasjon.

Les mer

Nettbutikk

Er det noe de siste årene har lært oss, er det at en nettbutikk fungerer i alle markeder - men det er stor forskjell på struktur og oppbygging av en nettbutikk. We Made er totalleverandør innen nettbutikk og ecommerce-tjenester, og før vi rådgir hvilken som helst type løsning starter vi med innsikt.

Les mer

Nettside

De aller fleste bedrifter har i dag en nettside med et formål. En nettside er en investering som skal bidra til trafikk, data, dialog og salg. Dersom nettsiden din i dag ikke generer det du trenger for å nå dine forretningsmål, kan det være både lønnsomt og smart å gjøre noen grep som gjør kundereisen sømløs og som øker din synlighet på nett.

Les mer

Markedsføring

Har du et produkt eller tjeneste som kunden vil ha, handler det om å vise det frem på riktig måte, til rett målgruppe, i rett kanal - og kanskje formatet til og med er tilpasset kanalen.Når produktet eller tjenesten din er lett å finne, nettsiden din er lett å orientere seg på, det er lett å kjøpe - gratulerer! Da har du skjønt hva markedsføring handler om.

Les mer

Utvikling

Hvordan skal dere tilpasse dere stadig nye krav fra kunder og tiltrekke dere de beste medarbeiderne når kundeopplevelsen ikke står i stil, eller medarbeidere må jobbe i systemer som ikke er tilpasset eller snakker sammen? We Made mener at skreddersøm av software som er tilpasset DIN måte å jobbe på, og ikke at DU må tilpasse din arbeidsmetode på grunn av den hyllevare-softwaren du har kjøpt.

Les mer

Innholdsproduksjon og kommunikasjon

Vi brenner for rett innhold, til rett målgruppe, til rett tidspunkt, i riktig format. We Made lager det du trenger av innhold til nettside, sosiale medier og markedsføring. Vil du vise frem bedriften, produktet eller tjenesten på en god måte, er film og foto et must. Vi har egne fotografer som gjør begge deler, i tillegg til dronefilm og portrettfoto og pressefoto. Alt dette er med på å løfte nettsiden og kommunikasjon du gjør med dine kunder.

Les mer

Strategi og rådgivning

Vi tilbyr rådgivning, kurs og konsulenttjenester. Står dere fast og trenger en uavhengig part til å se hva bedriften trenger for å nå målene sine?

Les mer

Design

Ikke bare bør din bedrift være i forkant av bransjen. Du skal se bra ut når du gjør det. Når vi designer er det alltid med et grunnleggende premiss med å støtte kunder gjennom kjøps- eller beslutningsprosesser. Riktig bruk av form og farge utgjør dermed en forskjell om du står ut i mengden og blir husket, at noen plukker opp telefonen for å ringe deg, eller fører til et salg.

Les mer