Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Har du Tripletex? - Les dette!!

We Made AS er en integrasjonspartner til Tripletex og gjennom dette samarbeidet så har vi utviklet 3 integrasjoner som jeg mener er viktig for deg som bruker Tripletex.

Tripletex er en av markedets raskest voksende økonomisystemet og har vært i flere år nå. Tripletex har klart å gjøre det mange andre sliter med - GJØRE TING ENKELT. 

We Made AS er en integrasjonspartner til Tripletex og gjennom dette samarbeidet så har vi utviklet 3 integrasjoner som jeg mener er viktig for deg som bruker Tripletex.

  • Nettbutikk
  • CRM System
  • Nettside

Nettbutikk

Vi leverer “state-of-the-art” nettbutikk på Magento 2 plattform, integrert med Tripletex. Ved å sy nettbutikken din sammen med Tripletex vil du blant annet få følgende fordeler:

  • Automatisk bokføring
  • Overføring av produkter, tekster og bilder
  • Overføring av kunder og kundedata 
  • Støtte til e-post
  • Send selv bestillinger på nytt ved behov
  • Få detaljert statistikk på instrumentbordet

Magento henter dine bestillinger fra nettbutikken og overfører dem til Tripletex automatisk. Følg med på bokføringen og få en enda bedre oversikt over statistikk og statuser.

Les mer om nettbutikk her

CRM system

Integrasjonen lar deg koble sammen Pointer CRM med Tripletex. Gjennom denne integrasjonen så vil man synkronisere all kundedata, produkter, brukere og annen relevant informasjon.

Dette gir deg mulighet til å ha godt kontroll på dine salgsmuligheter, tilbud og ikke minst statistikk, samtidig som man ikke fyller opp økonomisystemet med lite relevant data. Det er først når et tilbud er akseptert og skal faktureres at det er nødvendig å overføre dette til økonomisystemet. Dette kan man enkelt styre gjennom vår integrasjon. 

Vårt CRM system inneholder funksjoner som salgsoppfølging, tilbud, digital signatur, timeregistrering, serviceoppdrag og dokumenthåndtering.

Kan man gjøre det enklere - gjør det enklere! 

Les også: Oppgradere til Magento 2?

Leadsgenerering gjennom nettside

Alle bedrifter ønsker nye kunder, og en nettside kan være ditt viktigste salgsverktøy. Nå har man mulighet til å integrere din nettside med din Tripletex. Dvs at hvis en kunde ønsker å komme i kontakt med deg eller gjøre en bestilling gjennom nettsiden så vil all kundedata, ordredata og produktdata bli med fra nettsiden din og inn i din Tripletex. Gjennom dette slipper man dobbelt arbeid og man man “glemmer” ikke bort viktige henvendelser/bestillinger. 

Leadsgenerering er viktig og de 3 viktigste grunnen til dette er:

1. Cost of sales

Det er utrolig kostbart å jobbe med oppsøkende salg. Gjennom gode nettside, godt innhold og ikke minst god markedsføring så har man mulighet til å generere leads og salg gjennom bedriftens nettside. Klarer man dette vil man kunne redusere “cost of sales” betraktelig. 

2. Mer fornøyde kunder

Når noen opplever salgssamtaler som masete, pushy og uønsket, er det stort sett fordi de ikke har vært tilstrekkelig varmet opp i forkant. Ved å bruke tid på å varme opp kundene i deres eget tempo, med innhold som passer for det stadiet de er på i kjøpsreisen, vil du derimot oppfattes som hjelpsom.

3. Økt salg

Gjennom en god nettside, godt innhold og ikke minst god markedsføring så ligger forholdene til rette for at man kan øke sine leads og gjennom dette øke salget. Utnytte de digitale flatene er avgjørende for enhver moderne salgsstrategi. 

I en hektisk hverdag hvor vi skal nå over flere og flere oppgaver er det lurt å bruke smarte løsninger og integrasjoner. Vi hjelper deg gjerne på veien mot målet om å jobbe enda mer effektivt. 

Les mer om nettsider her

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Andreas Holm

Ta kontakt med Andreas i dag for en gjennomgang og et tilbud.

Andreas

Daglig leder / Partner