Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Går du med en liten tanke om nye nettsider – og skulle det helst skjedd i går?

Nye nettsider i en fei, er ikke det beste utgangspunktet – men noen ganger er det bare helt nødvendig.

Nye nettsider i en fei, er ikke det beste utgangspunktet – men noen ganger er det bare helt nødvendig. Kanskje du skal på en messe i siste liten, du skal holde et webinar og trenger en landingsside. Leads kommer ikke inn, profilen din er utdatert. Frykt ikke, We Made kan hjelpe!

En lynrask prosess

I fjor høst fikk vi en henvendelse fra TECHPROS – NDC og JavaZone, to store teknologimesser,  stod for dør. Profilen på messen stod ikke i stil med nettsidene. Etter en gjennomgang av casen var det klart, Webflow er helt ypperlig til et slikt formål. 

Etter noen få uker med input, flytting av innhold og nye bilder var siden klar. Nå ser vi frem til å jobbe videre med å optimalisere siden. 

Mangler på interne ressurser

De fleste små og mellomstore bedrifter har ikke interne ressurser til å lage og vedlikeholde en nettside. De fleste trenger et byrå som kan bistå. We Made er tilpasningsdyktige, vi sitter med utvikling, nettsider, innholdsproduksjon og digital markedsføring daglig. 

Vi kan jobbe med eksisterende innhold og flytte det over på ny løsning, skrive nye tekster, produsere video og fotografere. Alt dette trenger ikke være omfattende og trege prosesser. We Made har et helt team som står klare. Etter nye nettsider er på plass og den første brannen er slukket, så jobbes det videre med siden. 

Noen av våre mest krevende, men samtidig morsomme nettside prosjekter er der hvor vi har gjort noen skippertak og landet noe på noen få uker. 

LES: We Made er Webflowpartner

Nei til lange trege prosesser

7Waves var også en slik kunde, de skulle på messe og rekruttere – og ønsket en fresh ny nettside. Siden var oppe innen 1 måned. 

Det er ikke alltid ideelt, men noen ganger er det høyst nødvendig. Og We Made får det til, We Made it happen!

Lange trege prosesser og femårs planer er forbi, bedrifter må raskt omstille seg. Være seg pandemier, endringer i markedet og digitalisering, listen er uendelig lang. 

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Kaja Elise Sundbø Olsen

Sitter du fortsatt med den tidlige tanken? Kontakt Kaja og få det på!

Kaja

Leder nettsider og markedsføring