Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Oppgrader Akeneo PIM til versjon 7

Programvare må holdes oppdatert for å ikke skape for mye feil, sikkerhetshull, samt opprettholde forventet ytelse. Akeneo har kommet med versjon 7, og vi anbefaler alle å gjøre denne oppgraderingen.

Det er flere gode grunner til å oppgradere programvare på en jevnlig basis

  1. Bedre sikkerhet: Programvareoppgraderinger kan ofte inkludere sikkerhetsoppdateringer som tetter potensielle sikkerhetshull i programvaren. Hvis du ikke oppgraderer programvaren din, kan du risikere å utsette datamaskinen eller nettverket ditt for potensielle sikkerhetstrusler.
  2. Forbedret ytelse: Oppdateringer kan også inneholde ytelsesforbedringer, som kan hjelpe programvaren å kjøre raskere og mer effektivt. Dette kan bety mindre ventetid og en bedre brukeropplevelse.
  3. Nye funksjoner: Oppdateringer kan også inkludere nye funksjoner eller forbedret funksjonalitet, som kan hjelpe deg å gjøre mer med programvaren din eller forbedre din arbeidsflyt.
  4. Støtte: Eldre versjoner av programvaren kan slutte å motta støtte og vedlikehold fra leverandøren, noe som kan gjøre det vanskeligere å få hjelp eller løse problemer som kan oppstå.
  5. Kompatibilitet: Oppdateringer kan også hjelpe deg å sikre at programvaren din er kompatibel med andre programmer eller systemer du bruker, noe som kan hindre uventede problemer eller konflikter.

Selv om det kan være tidkrevende og kostbart å oppgradere programvare, kan det i det lange løp spare tid og penger, og bidra til en bedre og tryggere arbeidsflyt.

Innsikt brukergrensesnitt i akeneo

Her er noen av fordelene ved å
oppgradere til Akeneo 7

  1. Bedre ytelse: Akeneo 7 har blitt optimalisert for å håndtere større datasett og komplekse konfigurasjoner, noe som kan resultere i betydelig bedre ytelse.
  2. Forbedret brukeropplevelse: Akeneo 7 har en ny og forbedret brukergrensesnitt, som gjør det enklere å navigere og utføre oppgaver. Det har også flere funksjoner som hjelper brukerne med å utføre sine daglige oppgaver raskere og mer effektivt.
  3. Større fleksibilitet: Akeneo 7 har nye funksjoner som gjør det lettere å integrere med andre systemer, som PIM-til-PIM-synkronisering, API-utvidelser og mer.
  4. Bedre datakvalitet: Akeneo 7 har en rekke nye funksjoner som hjelper brukere med å sikre datakvalitet, for eksempel forbedret validering
  5. Nye funksjoner: Akeneo 7 har også en rekke nye funksjoner, som f.eks. Alle endringer i PHP, nytt brukergrensesnitt, ny connector til magento som blant annet inneholder filoverføring, “custom image roles og insikt interface. 

Oppgraderingen til Akeneo 7 kan gi bedre ytelse, fleksibilitet og funksjonalitet til PIM-et ditt, men det er alltid viktig å vurdere din spesifikke situasjon og behov før du bestemmer deg for å oppgradere.

Magento connector
Nytt brukergrensesnitt

Link til Akeneo 7 (Teknisk) https://docs.akeneo.com/master/migrate_pim/upgrade/upgrade_from_60_to_70.html

Pris

Prisen for oppgradering av PIM Akeneo til versjon 7 mot din Magento er 20.000,-

Hvis du ikke har Magento, eller ønsker en eksakt pris på din oppgradering så tar du kontakt med oss på skjema under.

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Eivind Nilsen

Spørsmål om Akeneo PIM eller oppgradering av systemer? Da kan Eivind hjelpe deg.

Eivind

Kommersiell leder og rådgiver / Partner