Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Oppgrader Magento til 2.4.6

Programvare må holdes oppdatert for å ikke skape for mye feil, sikkerhetshull, samt opprettholde forventet ytelse. Vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere Magento til 2.4.6

Hvorfor burde/må man oppgradere programvare

Programvare må holdes oppdatert for å ikke skape for mye feil, sikkerhetshull, samt opprettholde forventet ytelse. Vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere Magento til 2.4.6

Programvareoppdateringer inneholder ofte rettelser for kjente sårbarheter, sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner som kan forbedre ytelsen og funksjonaliteten til programvaren din.

Ved å ikke oppdatere programvaren din kan du utsette systemet ditt for sikkerhetstrusler, feil og bugs som kan føre til tap av data, tap av produktivitet og tap av penger.

Oppdatering av programvare kan også sikre at programvaren din er kompatibel med de nyeste versjonene av operativsystemet og andre programvarekomponenter, og dermed gi deg en stabil og feilfri arbeidsflyt.

Hvorfor oppgradere til Magenti 2.4.6

Det er flere grunner til at man bør oppgradere Magento til 2.4.6:

 1. Sikkerhetsoppdateringer: Magento 2.4.6 inneholder flere sikkerhetsoppdateringer og rettelser for kjente sårbarheter som kan beskytte nettstedet ditt mot angrep og hacking.
 2. Nye funksjoner: Oppgradering til Magento 2.4.6 gir deg tilgang til nye funksjoner og forbedringer som kan øke nettstedets ytelse og brukervennlighet, for eksempel bedre produktfiltre og forbedrede kontroller for administrasjonen av produktbilder.
 3. Støtte for PHP 8: Magento 2.4.6 støtter PHP 8, som er den nyeste versjonen av PHP og kan gi ytelsesforbedringer og nye funksjoner for nettstedet ditt.
 4. Kompatibilitet med tredjepartsmoduler: Oppgradering til Magento 2.4.6 kan sikre at nettstedet ditt er kompatibelt med de nyeste versjonene av tredjepartsmoduler og -utvidelser, og at de fungerer som de skal.
 5. Langsiktig støtte: Magento 2.4.6 vil bli støttet i lang tid fremover, noe som gir deg tilgang til teknisk support og oppdateringer i flere år, og gir deg muligheten til å holde nettstedet ditt oppdatert og sikret for lang tid framover.

I tillegg kan oppgradering til Magento 2.4.6 bidra til å forbedre nettstedets ytelse og hastighet, samt gi muligheten til å tilpasse designet og funksjonaliteten på nettstedet ditt for å øke salg og forbedre kundeopplevelsen.

Beskrivelse av oppgraderingen 

Før du begynner oppgraderingsprosessen, er det viktig å sikkerhetskopiere alle nettstedets filer og databaser for å sikre at du ikke mister data i tilfelle noe går galt. Deretter kan du følge disse trinnene:

 1. Sjekk systemkravene: Sjekk om Magento 2.4.6 er kompatibelt med serveren og alle avhengighetene som brukes i nettstedet ditt.
 2. Last ned Magento 2.4.6: Last ned Magento 2.4.5 fra Magento-nettstedet eller via kommandolinjen. Deretter kan du pakke ut filene og lagre dem på datamaskinen.
 3. Oppdater databasen: Kjør kommandoen "bin/magento setup:upgrade" for å oppdatere databasen til den nye versjonen.
 4. Oppdater filene: Kopier Magento 2.4.6-filene til riktig sted på serveren din, og overskriv eksisterende filer.
 5. Oppdater oppsettet: Kjør kommandoen "bin/magento setup:di:compile" for å kompilere filene og oppdatere oppsettet.
 6. Tøm cache: Kjør kommandoen "bin/magento cache:clean" for å tømme Magento-cachen og sikre at nettstedet ditt laster de nyeste filene.
 7. Test nettstedet: Test nettstedet ditt grundig for å sikre at alt fungerer som det skal, inkludert betalingsløsninger, frakt, og eventuelle tredjepartsmoduler og -utvidelser du har installert.

Merk at oppgraderingsprosessen kan variere avhengig av nettstedets kompleksitet og tilpassede endringer. Det kan også være lurt å få hjelp fra en Magento-ekspert hvis du ikke har erfaring med å oppgradere Magento.

Vi anbefaler på det sterkeste at kunde investerer i 1 dag opplæring når man oppgraderer Magento

Pris Prisen for oppgradering av Magento til 2.4.6 er 45.000,-

Ønsker du en eksakt pris på din oppgradering så tar du kontakt med oss på skjema under

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Eivind Nilsen

Spørsmål om Magento eller oppgradering av systemer? Da kan Eivind hjelpe deg.

Eivind

Kommersiell leder og rådgiver / Partner