Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Rask og kundevennlig nettbutikk?

Netthandel kan være seigt, treigt og lite kundevennlig. Ja, faktisk, selv i 2023 er det flere som sliter med treige nettbutikkløsninger. MEN! Det trenger ikke å være sånn. 

Gjennom flere års arbeid med netthandel har vi i dag standardisert med å benytte det åpne rammeverket Vue Storefront. Og for ikke å kjede deg med alt for mye innhold om det tekniske som ligger bak denne løsningen, har vi skrevet en oppsummering som tar for seg det du trenger å vite for å vurdere om dette er noe for deg. 

Forbedre salget

Vue Storefront tar seg av den biten som forbedrer salget: kundereisen. Ved å benytte dette rammeverket kan vi fokusere på å bygge en fullstendig tilpasset løsning som allerede tilfredsstiller dagens og morgendagens forventninger til ytelse, tilgjengelighet og integrasjon. Det gir en bedre kundereise, og en bedre kundereise = økt salg i din nettbutikk.

Hva om jeg allerede har en løsning for nettbutikk?

Frykt ikke, Vue Storefront passer enhver nettbutikk og e-handelvirksomhet. De har en frittstående PWA-butikk for e-commerce, som du enkelt kan koble til alle tenkelige backend-plattformer, som for eksempel WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce, Pimcore/CoreShop osv. 

Ytelsesrettet arkitektur

Med denne løsningen laster e-handel umiddelbart, det er ingen lastetid eller venting på at dine produkter skal vises lynraskt. Og da mener vi lynraskt! Denne ytelsen er resultatet av å bruke de beste fremgangsmåtene både når det gjelder å lage programvarearkitektur og bruke skybasert hosting.

En fleksibel løsning

Vue Storefront er tilpasningsdyktig i hvert steg - slik at den kan tilpasses din egen stil.

Det er ett standardtema som er basert på et fullt tilpasset UI-bibliotek, Storefront UI, og gir - som sådan - selgere ubegrensede tilpasningsmuligheter. Hver enkelt UI-komponent kan enkelt justeres til det enkelte merkes stil. En mobil-først-tilnærming til UX gjør shopping enklere og mer fornøyelig for kundene. 

Alt i én løsning - ingen egen treg app

Med Vue Storefront trenger du ikke å lage en egen app til din nettbutikk. Løsningen bruker PWA-frontend, en “progressive web app”. For å legge til appen på hjemskjermen legger man bare til nettsiden som en favoritt, og vipps er det en app.

B2B eller B2C

We Made har kunder som tjener både B2B og B2C markedet. De har alt fra 1000 til over 10 000 produkter i sin nettbutikk, og med samme ytelse og hastighet. 

Mye av suksessen ligger også i det som skjer bak frontenden, med et PIM-system (Product Information Management).I et PIM-system samler, bearbeider og kvalitetssikrer man produktinformasjon.PIM-systemet gjør det også mulig å dele produktinformasjon til praktisk talt hvilken kanal eller handelsplattform du kan tenke deg. Det inkluderer mobile enheter, e-handel, kataloger, butikksystemer og mer. 

Derfor er dette en løsning som ofte er spesielt interessant for både B2B og B2C nettbutikker - spesielt hvis du selger produkter på flere forskjellige kanaler.

En PIM kan for eksempel sørge for å levere kvalitetssikrede produktdata direkte til Magento og gi bedre søkemuligheter med mer relevante treff.

Les mer om PIM»

Få suksess med e-handel

Ved å skille frontend og bakenforliggende systemer er det enklere enn noen gang å bytte ut den komponenten man ønsker etterhvert - eller videreutvikle de man har. . Du slipper en løsning der du er bundet til et tema med en miks av ferdige komponenter som ikke passer bra sammen -  og ikke minst – den er lynrask. 

Dette gjør at det blir enklere for sluttkunden å velge din nettbutikk fremfor en annen. Vue Storefront korter ned tiden fra en idé til lansering på markedet, har fokus på ytelse og stor fleksibilitet i utformingen av UX/UI. We Made har knyttet alt av produktinformasjon fra PIM systemet og all informasjon om kundene og prisene, lagerstatus kommer fra regnskapssystemet ved å bruke Vue Storefront. Med Vue Storefront vil din bedrift sette seg på toppen av e-handelen! Da gjenstår det bare å si – “Shop till you drop”!

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Eivind Nilsen

Lurer du på om dette kan være noe for din nettbutikk? Da er Eivind helt rå til å få det på! Ring eller send en e-post. 👇

Eivind

Kommersiell leder og rådgiver / Partner