Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

Vårt samarbeid med Columbi

Det ligger i We Made sin kultur å ha et tett samarbeid med selskaper som kan gi oss og våre kunder en fordel. Columbi Micro AS er en av de største og beste partnerne til Visma Norge og leverer hele produktporteføljen deres. Vi har sammen opparbeidet oss et tett og fruktbart samarbeid som våre kunder nyter godt av.

Vi gjør den daglige driften enklere for våre kunder

We Made leverer i dag produkter og tjenester i hele verdikjeden til en kunde. Alt fra Digital markedsføring, nettsider, nettbutikk, CRM, servicesystemer med mer. Dette er tjenester og produkter vi leverer med høy kvalitet, og mange av disse løsningene er helt avhengig av et godt økonomisystem i bunn. Økonomisystemet inneholder ofte “masterdata” for mange av prosessene til en helt vanlig bedrift. Skal våre produkter og tjenester fungere godt må vi ha gode integrasjoner, samt at kundene må ha økonomisystemer som støtter opp om en ny digital hverdag. 

Trenger man kun et godt økonomisystem?

Et godt økonomisystem er som regel ikke nok i seg selv. Det er også avgjørende at de som leverer dette er kompetente, fremtidsrettet og ikke minst har en grunnleggende forretningsforståelse. Etter å ha jobbet sammen på flere prosjekter kan vi med hånden på hjertet si at Columbi er en av de beste i landet på akkurat dette. Årsaken er en vilje til å finne nye løsninger, snu seg raskt når det er behov for det og ikke minst være åpen for å gå nye veier. Columbi har høy kunnskap og egne dyktige utviklere og konsulenter som har samme interesse i å dra kunden i samme retning som det vi gjør.Optimal kundereise og kundeopplevelse

Columbi har også sett verdien av å ha med en aktør som We Made inn i fremtiden. De ser at We Made sine løsninger gjør deres kunder mer digitale og ikke minst mer effektive. Der Columbi leverer fremtidens økonomisystemer, komplimenterer vi med nettbutikker, kundeportaler, markedsføring eller andre skreddersydde internsystemer som optimaliserer den totale opplevelsen kunden har av leveransen. Det gjør også at kundene til Columbi står enda sterkere i møte med nåtidens digitale forventninger fra sine kunder, ansatte og leverandører. 

Klar for en enklere hverdag?

Hvis du er ute etter en leverandør innenfor noen av tjenestene We Made eller Columbi leverer, kan du trygt ta kontakt med oss. Hvis du er en av de mange bedrifter som er lei av systemer som ikke snakker sammen, manuelle prosesser og drømmer om en mer sømløs og automatisert hverdag - finner du ingen bedre kombinasjon enn Columbi og We Made. 

Prosjekter vi har gjort sammen

Vi har gjort mange prosjekter sammen for å sikre kunden de beste løsningene. Her ser dere et utvalg prosjekter vi har jobbet sammen:

Les mer om Columbi på columbi.no

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)