Chat with us, powered by LiveChat
Tilbake til aktuelt

WeMade lanserer nå Vue Storefront 2 - Fremtidens plattform for nettbutikker

WeMade har i løpet av mindre enn ett år utviklet en ny versjon av sin e-handelsplattform med Magento og Vue Storefront, og vi er veldig stolte av resultatet. Løsningen er bygget på prinsippet om "composable commerce". Vi har skilt frontend helt fra backend, noe som gir kundene en veldig god opplevelse når det gjelder hastighet og brukervennlighet. Vi har oppgradert Magento til den siste versjonen og bygget en løsning som gjør at vi kan bruke Magento's Page builder sammen med Vue Storefront 2, noe som gjør det enda enklere å opprette og redigere sider.

Vi har forbedret hastigheten med opptil 200 % sammenlignet med en vanlig Magento-installasjon og utviklet mange nye funksjoner som vi gjerne vil fortelle mer om. Hvis du i fremtiden ikke ønsker å bruke Magento's CMS, kan du enkelt koble til et annet CMS som Storyblok eller andre "headless CMS". Med denne arkitekturen er det enkelt å koble seg til WeMades andre programvare.

Vi kan oppgradere nettbutikken din til den nyeste versjonen av Magento og Vue Storefront i dag, slik at du kan dra nytte av alle de nye funksjonene vi har bygget inn.

"Composable commerce" er et vanlig begrep innen programvarearkitektur som skiller brukergrensesnittet (frontend) fra forretningslogikken (backend) og gir muligheten til å velge de beste teknologiene for å bygge en fleksibel e-handelsløsning. Programvaren kommuniserer via API, og spesifikke løsninger kan erstattes uten å påvirke andre deler av systemet. Dette gjør systemet mer fleksibelt og enklere å koble til andre eksterne systemer som CRM-systemer, ERP-systemer, markedsføringssystemer eller andre eksterne systemer.

Les mer om oppgradering av Vue Storefront 2

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Vinn en nettside!

Takk! Du er nå med i konkurransen om å vinne en nettside til verdi på 100.000 kroner!
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt :)
Ups! Her er det noe som ikke stemmer. Er e-posten din riktig? :)
Eivind Nilsen

Eivind

Kommersiell leder og rådgiver / Partner