Chat with us, powered by LiveChat

CRM

Pointer, et moderene CRM og Servicesystem

Book møte
CRM

Ved oppstarten av We Made hadde vi ett ønske om å utvikle ett som var tenkt som et verktøy for å eliminere ineffektivitet, forenkle daglige operasjoner og effektivisere salg, oppfølging og ordrebehandling.

Det skulle integreres sømløst med finansiell programvare, inkludere digitale signeringsmuligheter – og tilby en kundeportal for innsikt i ordrehistorikk.

Vi har etter flere års utvikling realisert denne visjonen ved å utvikle vårt eget CRM-system, kalt Pointer.

Pointer er en toppmoderne, tjenesteorientert CRM-plattform, nøye tilpasset for å møte de spesifikke behovene til det norske markedet.

Den kombinerer standardfunksjonalitet med tilpasningsmuligheter for å sikre samsvar med bedriftens krav og preferanser før implementering.

Pointer representerer en moderne tilnærming til CRM og servicesystemer, og adresserer utfordringene mange bedrifter møter med effektiv implementering og utnyttelse av disse teknologiene.

Designet med brukervennlighet og enkel implementering i kjernen, tilpasser Pointer seg det norske forretningslandskapet og prosessene, og tilbyr en løsning som går utover begrensningene ofte opplevd med generisk programvare.

For mer detaljert informasjon om Pointers funksjoner og muligheter, vennligst besøk getpointer.no

Andreas Holm

Er du klar for en prat om deres systemer? Da hjelper Andreas deg gjerne!

Andreas Holm

Daglig leder / Partner

andreas@wemade.no400 13 559

Nytenkende og nyskapende teknologibyrå

We Made leverer mye mer enn bare nettsider. Noen andre av våre tjenester du er nysgjerrig på?

Se alle våre tjenester

Relevante
artikler

Les flere nyheter

No items found.