Chat with us, powered by LiveChat

Design

Vår lidenskap er balansen mellom design og funksjonalitet.

Book møte
Design

Ikke bare bør din bedrift være i forkant av bransjen. Du skal se bra ut når du gjør det.

Når vi designer er det alltid med et grunnleggende premiss med å støtte kunder gjennom kjøps- eller beslutningsprosesser. Riktig bruk av form og farge utgjør dermed en forskjell om du står ut i mengden og blir husket, at noen plukker opp telefonen for å ringe deg, eller fører til et salg.

Hvordan gir godt design resultater?

Vi ser ikke design som kun form og farge, men som en del av mange parallelle prosesser. Det handler om innpakkingen av selve presentasjonen av personer, produkter og tjenester der gode tekster, illustrasjoner, filmer og bilder blir presentert for å støtte en kundereisen der man både lærer og opplever noe positivt underveis. Godt design skaper en ramme rundt alle disse elementene og hjelper brukeren med å gjennomføre et kjøp, endre holdning eller utføre en ønsket handling.  

Hvordan går vi frem?

I starten av designprosessen er vi alltid nødt til å bli kjent med bedriften, produktet eller merkevaren som skal presenteres. Enten det er en etablert profil der vi skal bruke eksisterende materiale til for eksempel en ny nettside eller nettbutikk, eller om vi skal skape et nytt designuttrykk fra bunnen er vi nødt til å sette oss godt inn i utfordringene.
Det er aldri en fasit i enden av en designprosess, men lang erfaring fra arbeid med små og store aktører gjør at vi sammen med deg finner den beste veien til å skape et design, som er med å bygge oppunder, selge og gi en så god brukeropplevelse som mulig.

Design er mer enn form og farge

Ved design av en nettside eller nettbutikk snakker vi om brukergrensesnittet som på fagspråket kalles UI (fra user interface),, altså det visuelle og grafiske som bilder og knapper. Dette underbygger og bidrar til en god brukeropplevelse kalt UX (user experience).

UI – User interface

UI er det du ser av bilder, grafikk, tekst og knapper i et design, satt sammen for å skape en så god brukeropplevelse som mulig, enten vi lager det for en nettside, nettbutikk eller andre flater. Det er som når du går gjennom en flyplass og følger piler og skilt for å finne frem. Er det tydelig og riktig bygget opp finner du lett frem. God og forståelig UI hjelper deg altså å oppfatte den informasjonen som er viktig for deg, og som igjen gir en god brukeropplevelse som vi kaller UX.

UX – User experience

De to begrepene UI og UX kan lett flyte i hverandre, men der UI handler om å skjære ned informasjonen til det mest nødvendige handler UX om å skape en god opplevelse og gi brukeren følelsen av en god prosess. Man tenker kanskje ikke at kunden skal være lykkelig når man sjekker ut av en nettbutikk, eller navigerer direkte til riktig telefonnummer i kontaktseksjonen, men det er ekstremt kort vei til frustrasjon og irritasjon når man bygger en nettside eller nettbutikk. Og det er her brukeropplevelsen er så viktig. Blir du guidet gjennom kjøps- og beslutningsprosessen uten å møte på hindringer eller blindveier og samtidig får et bedre inntrykk av produkt eller budskapet kvalifiserer det som en god brukeropplevelse.

Hva kan vi designe?

Våre designere har lang og bred erfaring med å designe for små og store nasjonale og internasjonale merkevarer. Vi har utviklet hele grafiske profiler med logo og visuell identitet til annonsemateriell, nettsider og nettbutikker, driftssystem, apper og presentasjoner.

 Vi vil hjelpe deg og din bedrift med å skinne og kan designe alt fra:

  • Nettside
  • Nettbutikk
  • App
  • Logo
  • Visuell identitet med egen profilhåndbok
  • Presentasjoner
  • Nettsider

Hvordan kommer du i gang?

Opplever du at nettsiden din er utdatert, eller vil du friske opp logo og visuell profil? Da kan en rask prat kartlegge veldig mye og gi deg en pekepinn på både pris og tidslinje. Det er alltid en fordel om du har funnet referanser du liker eller som du vil ta utgangspunkt i. Uansett er det bare å sende en e-post eller ringe for å finne ut mer.

På jakt etter godt design som fungerer? Da hjelper deg gjerne!

Nytenkende og nyskapende teknologibyrå

We Made leverer mye mer enn bare nettsider. Noen andre av våre tjenester du er nysgjerrig på?

Se alle våre tjenester

Relevante
artikler

Les flere nyheter

No items found.