Chat with us, powered by LiveChat

Innholdsproduksjon og kommunikasjon

Vet du hva kunden din ønsker å høre?

Book møte
Innholdsproduksjon og kommunikasjon

Vi brenner for rett innhold, til rett målgruppe, til rett tidspunkt, i riktig format. We Made lager det du trenger av innhold til nettside, sosiale medier og markedsføring.

Vil du vise frem bedriften, produktet eller tjenesten på en god måte, er film og foto et must. Vi har egne fotografer som gjør begge deler, i tillegg til dronefilm, portrett- og pressefoto. Alt dette er med på å løfte nettsiden og kommunikasjon du gjør med dine kunder.

Litt opptatt av SEO og plassering i søk?

Vi har innholdsprodusenter som kan skrive SEO-optimaliserte tekster og artikler, eller helt vanlige tekster til det du måtte ha behov for. Godt språk og godt innhold kan være det du trenger for å nå dine forretningsmål.

Vet du ikke hvor du skal starte? Snakk med oss.

Psst! Visste du at du kan få helt rå resultater om du har kontroll på innhold, markedsføring og SEO? Vi kan hjelpe deg med den perfekte miksen.

Lei en digital markedsfører

I vårt produksjonsteam sitter det dyktige markedsførere som vet hva som fungerer på internett. Hva er det som selger, hva skal man skrive, hva slags innhold din bedrift burde ha på sin nettside? Det som fungerer for naboen er ikke sikkert fungerer like bra for deg. Vi skreddersyr løsninger til hver enkelt bedrift.

Når du leier en markedsfører fra We Made får du en dedikert person som jobber med din merkevare og blir en del av ditt team.

Bilde- og videoproduksjon

Det er ingen hemmelighet at bilder og video selger på internett. Kombinasjonen gode tekster med bilde og video må man ha for å bli synlig. Det er hardt arbeid og det er ingen snarveier – men med våre løsninger blir det mulig.

We Made har fotografer i teamet, som er en naturlig del av innholdsproduksjonen. Slik at du kan vise frem din bedrift på en profesjonell og fremtidsrettet måte.

Les også - Innholdsproduksjon til alle flater for en av Norges største retailkjeder»

Kartlegging av behov og ressurser

We Made har hele spekteret av digitale markedsførere og gjennom en kartlegging med en av våre senior rådgivere vil vi sammen definere hvilken kunnskap og profil som passer best for dere. Basert på dette plukker vi blant våre ansatte og presentere potensielle kandidater.

Kaja Elise Sundbø Olsen

Klar for å fortelle noen gode historier? Da hjelper Kaja deg gjerne!

Kaja Elise Sundbø Olsen

Leder nettsider og markedsføring

kaja@wemade.no92613725

Nytenkende og nyskapende teknologibyrå

We Made leverer mye mer enn bare nettsider. Noen andre av våre tjenester du er nysgjerrig på?

Se alle våre tjenester

Relevante
artikler

Les flere nyheter

No items found.